Alveskogen

Simen Saxrud

Stilling: Fagarbeider

Simen er hanen i hønseflokken hos oss, og det ser ut som han trives godt med det :) Han har litt "angst" for kjøkkentjeneste, men er derimot utrolig flink med barna som gjerne kryper opp i Simens fang

Lars Håkon Haugeby

Stilling: Barnehagelærer

Lars er ansatt som førskolelærer. Han er rolig, empatisk og bidrar til å skape trygge rammer for barna her i Alfheim. Lars har god tid, og alltid et ledig fang til de små:=)

Sarah Puzicha

Stilling: Vikar

En vikar som regnes omtrent som inventaret vårt, og yngstemann i flokken. Sarah er en pålitelig jente med stor arbeidskapasitet, alle elsker Sarah!

Nen Hellesnes

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Nen er en utrolig rolig og behagelig person, og møter alle med et stort smil hver dag. Hun ser det beste i alle og er veldig omsorgsfull ovenfor både voksne og barn.

Camilla Johansen

Stilling: Pedagogisk leder
camjo36@gmail.com

Ei dame med godt humør. Liker å ha oversikt og kan ifølge barna være litt streng:) Høres det høy musikk på bygget, er det stor sjanse for at Camilla er i nærheten.

Trollskogen

Sarah Puzicha

Stilling: Vikar

Elsa Nygård Aadahl

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ei flott dame med godt humør, hun er også en av eierne i barnehagen. Elsa har lang erfaring i barnehage, og både små og store er veldig glad i henne.

Anette Kristiansen

Stilling: Pedagogisk leder

Anette er en dyktig pedagog med et hjerte som banker litt ekstra for de små barna i barnehagen. Hun har ett smittende humør, og vi hører henne ofte i interessante samtaler med barna.

Monika Borge Olsen

Stilling: Styrer
post@alfheimbarnehage.no

Sjefen over alle sjefer! Hun er på avdeling hver fredag, og har alltid et smil til de rundt seg. Ungene liker godt å gå innom kontoret hennes både titt og ofte.

Solveig Rødsmoen

Stilling: Assistent

En flott dame fra Aremark som tar seg selv lite selvhøytidelig og som virkelig byr på seg selv. Det høres ofte latter i nærheten av Solveig.

Andre ansatte

Elisabeth Måsøy Smetana

Stilling: Vaktmester

Alfheims egne Handy Manny og byggmester Bob på engang. En humørfylt dame som også eier barnehagen. Rettferdig og rett frem, vi vet alltid hvor vi har Elisabeth.

Webansvarlig Alfheim Barnehage AS

Stilling: Annet