Februar nytt for Trollskogen!

Hei!

Februar har meldt sin ankomst og her kommer litt info om hva vi skal gjøre på Trollskogen i tiden fremover!

Men først ett lite tilbakeblikk på januar måned!

I januar hadde vi de tre bukkene bruse som tema, og alle barna har spilt bukkene bruse for hverandre. De fikk velge roller selv, og brydde seg ikke om at andre barn og voksne var publikum. Barna synes det var kjempe gøy og de fortsatte med å dramatisere bukkene bruse i leken med hverandre også!

Vi var og i Schultz og lagde ett skummelt troll der nede. Noe arbeid på trollet gjenstår. Barna synes ikke det var skummelt nok, og det manglet hale, hender, og hår.. så det blir flere turer ned i Schultze skogen på oss.

Midt i januar kom det en sykdomsperiode på Trollskogen, mange barn og noen voksne fikk feber, vondt i halsen og hoste. I over 2 uker var godt over halvparten av barna på Trollskogen syke.

Men nå er vi friske og klare for en ny måned!

I februar skal vi feire samenes dag den 6 februar.

Barna har begynt å male nordlys bilder. Vi skal ha en samling hvor vi forteller litt om samene og kulturen deres. Vi skal høre på joik. Vi skal steke Gahkko , samisk brød på takka.

Den 15 februar er det karneval i barnehagen. Vi har begynt å gjøre om lekerommet i garderoben til ett karnevals rom. Vi har og fått frem masse utkledningstøy der, og barna kler seg ut og leker mye rolle lek i garderoben om dagen.

Alfagjengen er karnevals komiteen, det vil si at de får være med å planlegge og bestemme litt over innhold og aktiviteter som skal være på karnevalet.

Studente Andy og Monne er tilbake og skal være på Trollskogen i 4 uker.

Vi håper på en snøfull måned hvor vi kan ha mye utelek og kose oss ute i snøen, og gjøre mange gøye eksperimenter med snøen!

Ha en fin februar måned

Hilsen Sarah, Solveig, Elsa, Monika og Anette