Månedsinfo juni 15

Månedsinformasjon  Alfheim barnehage, juni -15

Takk for en koselig og litt «kaotisk» 17.-mai feiring sammen med dere her i barnehagen.:D. Første gang vi har gått i tog mens det haglet!

En ekstra takk til alle kakebakerne!

Kjempetrivelig at så mange foreldre, besteforeldre osv har mulighet til å stille opp på

slike arrangementerJ. Kiosk-salget innbragte 2200 kr til ”tur-kassa”.

• Camilla, Anette og Lars er i gang med foreldresamtaler. De har mange samtaler, og dermed et stramt skjema å følge, så pass tiden!

• Det er alltid mye som skjer den siste måneden før sommerferie, så også i år:

Fre 5.juni Som et alternativ til svømmeaksjonen, har vi bestilt teater-tur til Alfagjengen. De skal på togtur til Fredrikstad, å se «Dyrene i Hakkebakkeskogen» i Bratliparken. http://www.sommerscenen.no/sjanger/drama/klatremus-og-de-andre-dyrene-i-hakkebakkeskogen/ (De det gjelder vil få mer info om denne turen)

Tirs.9.juni har vi sykkeldag igjen. Husk hjelm!

Tors 11.juni er det overnatting for alfagjengen her i barnehagen. Det blir Anette og Nen som overnatter med ”gjengen” i år.( Dette vil de aktuelle foreldrene få et mer detaljert skriv om)

Man 22.juni arrangerer festkomiteen grillfest her i barnehagen, som beg kl 16.00. Dette

vil dere få mer info om.

Tors 25.juni blir det dugnad her i barnehagen. Vi skal bla rive gamle lekeapparater og

fjerne støtmatter, siden arbeidet med utelekeplassen starter uka etter. (Kommer

liste i gangen)

Ons 1.juli leier vi Ertehytta, og alle barn leveres og hentes der oppe. (Vi låser opp bommen, så dere får kjørt helt frem til hytta:=) Husk navnet drikkeflaske, skift/bleier og klær tilpasset været. Barn som sover må ha med vogner (husk myggnett).

• Juli er en betalingsfri måned i barnehagen. Dersom dere har auto-trekk, stopp dette i ferien!

• Fra uke 27 starter arbeidet med å fornye vår ute-lekeplass. Dette arbeidet er beregnet til å ta tre uker, og vil dermed stå ferdig når vi åpner igjen i august.

Deler av uteplassen vår vil bli sperret av mens arbeidet pågår, men vi tenker at det vil gå greit, siden vi allikevel vil få god plass til utelek! Vi vil nok allikevel gå på noen flere turer i denne periodenJ

• Alfheim barnehage har bestemt seg for å opprette en facebook side, for å markedsføre seg. Dette er en bedriftsside, som hvem som helst kan velge å følge. Her vil det ikke legges ut bilder av deres barn, hvor ansiktet er synlig. Det kan være man ser barna bakfra på tur, noen hender som maler el. De aller fleste barnehager har opprettet dette nå, og vi velger å følge etter, da vi ser at det kan være en fin arena å markedsføre hva vi gjør her i Alfheim. Info som blir lagt ut her, vil kun komme i tillegg til annen info. Så foreldre som ikke er på fb vil ikke gå glipp av info om arrangementer og lignende. Men foreldre som velger å følge oss, vil få et ekstra « innblikk» i aktiviteter i vår hverdag. Men som sagt vil dette være en side som markedsfører barnehagen, og ikke barna!

Bilder av barna vil vi fortsette å legge ut på lukket hjemmeside, samt på tavler i garderobeJ

• Bursdagsbarn i juni og juli: Maria Faqiri 4 år 18.juni

Linea 6 år 18.juni

Josefine 4 år 20.juni