Alveskogen

Anette Kristiansen

Stilling: Pedagogisk leder
anette.kristiansen@tdmbarnehager.no

Anette er en dyktig pedagog med et hjerte som banker litt ekstra for de små barna i barnehagen. Hun har ett smittende humør, og vi hører henne ofte i interessante samtaler med barna.

Solveig Rødsmoen

Stilling: Assistent
solveig.rodsmoen@tdmbarnehager.no

En flott dame fra Aremark som tar seg selv lite selvhøytidelig og som virkelig byr på seg selv. Det høres ofte latter i nærheten av Solveig.

Trollskogen

Victoria Bertrandsen

victoria.bertrandsen@tdmbarnehager.no

Victoria er sprudlende, engasjert og omsorgsfull. Ikke rart barna har blitt så glad i henne!

Malin Johannessen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Malin er bestandig blid, og tar seg god tid til alle barn. Hun lager masse deilig mat til oss, og vi er virkelig heldige som har henne her!

Nen Hellesnes

nen.hellesnes@tdmbarnehager.no

Nen er en utrolig rolig og behagelig person, og møter alle med et stort smil hver dag. Hun ser det beste i alle og er veldig omsorgsfull ovenfor både voksne og barn.

Lars Håkon Haugeby

Stilling: Pedagogisk leder
lars.haugeby@tdmbarnehager.no

Lars er ansatt som pedagogisk leder. Han er rolig, empatisk og bidrar til å skape trygge rammer for barna her i Alfheim. Lars har god tid, og alltid et ledig fang til de små:=)

Sarah Skogstad

Stilling: Assistent
sarah.skogstad@tdmbarnehager.no

Sarah er en pålitelig jente med stor arbeidskapasitet, alle elsker Sarah!

Andre ansatte

Monika Borge Olsen

Stilling: Styrer
41901922
post@alfheimbarnehage.no

Sjefen over alle sjefer! Hun er på avdeling hver fredag, og har alltid et smil til de rundt seg. Ungene liker godt å gå innom kontoret hennes både titt og ofte.

Webansvarlig Alfheim Barnehage AS

Stilling: Annet